AKTUELNO

Niko nije očekivao da će Đurkovićka izneti baš ove detalje!

Tokom emisije ,,Izbora potrčka" nastao je neviđeni haos među zadrugarima. Naime, ovonedeljni vođa, Zorica Marković ušla je u žestok sukob sa reperom Nenadom Aleksić Ša zbog Dragane Mitar.

Voditelj Milan Milošević podigao je Zlatu Đurković, budući da je imala razgovor sa Draganom, koja se poverila zadrugarki o osećanjima, te je pevačica javno iznela šta je sve čula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sedela na krevetu, Dragana je došla, nisam je ni pozvala i počela da mi priča: ,,Znaš li ti šta se ovde događa, veruj mi Zlato, on je meni napisao ,,Ne dam te nikome". Onda mi je devojka rekla ovim rečima da je on potvrdio da je zaljubljen u nju, ja sam je zamolila da ako laže, ja ću da je pljujem i razapnem u ovoj kući. Ne možeš biti toliko lucidna da nekome kvariš život, ja se nadam da ona nije toliko nenormalna da nekome pokvari najintimniju i najsvetiju stvar u životu. Ja bih volela da se ta situacija razreši napokon. Konstatovala je da ona nije prva devojka - izjavila je Zlata.
Umukni čoveče, vidiš da te ogovara kod drugih ljudi. Sačekaj i poslušaj šta Zlata govori - vikala je Matora na Ša, jer je dobacivao sve vreme tokom Zlatinog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša nije hteo da se pravda zadrugarima, niti bilo kome, pa je izrekao kratak komentar na celu situaciju.

Ja neću da se branim, ja sam sa njom pričao i tačka - bio je kratak Ša.

U raspravu se uključio i Lepi Mića koji je pokušavao da opravda Draganu, istakavši da je ona bila iskrena od početka rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ: NAPETO NA SAMOM POČETKU EMISIJE: Zorica ustala i pred svima URNISALA ŠA, on nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'