AKTUELNO

On je dokaz njihove ljubavi.

Od trenutka kad je saznala da ju je Vladimir Tomović ostavio, Stanija Dobrojević ne može da dođe sebi, te sa svim zadrugarima priča koliko ju je povredio potez sada već bivšeg dečka.

Tokom dana, Stanija se izdvojila sa Aleksom Savićem, te su na doku, izolovani od ostalih zadrugara, pričali upravo o Vladi.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno da ti je teško, ali šta treba, sada da padaš u depresiju? - rekao je Aleksa Staniji.
Da smo tri godine u vezi, ja bih ovde preko kapije grebala, a ovako, ja ništa nisam kriva. Imam hiljadu teorija u glavi. Možda je njemu teško što je napolju, pa ne može ovde da kontroliše, da ne dozvoljava da mi priđu neki zadrugari - pričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Dobrojevićeva je otkrila da joj je Vlada napravio krstić koji ona uvek nosi, ali da je sinoć došla u iskušenje da ga baci, jer je prekršio njihovu zakletvu.

Imam krstić, mislila sam da ga bacim sinoć u vodu. Sačekaću rođendan. Krst znači našu zakletvu i našu reč, a on je to prekršio - rekla je ljutito Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IZDAO ME, VEROVALA SAM MU: Stanija razočarano pričala o Vladimiru zbog načina na koji je raskinuo vezu sa njom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'