AKTUELNO

Oštro negirala Mićine reči.

Stanija Dobrojević i Lepi Mića, koji su inače dobri prijatelji u rijaliti programu "Zadruga 2", ušli su tokom noći u žestoku svađu. Povod njihove rasprave zbog koje se orilo sve po imanju, bili su cimeri sa kojima provode najviše vremena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je prebacio Staniji druženje sa Banetom Čolakom, dok je ona njemu zamerila prijateljstvo sa Draganom Mitar. Takođe, Mića i Stanija su se dotakli i njenog bivšeg dečka Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja drugarica, brineš o njoj, braniš je za stolom... Ja takav odnos nemam sa Banetom. Evo, družiću se i sa Borom Santanom i ti ćeš reći da sam ja zaljubljena u njega. Ceo dan pričam o raskidu sa Vladimirom, to je moj čitav današnji dan, a ti mene zoveš da pričamo o Čolaku. Boli me k*rac i za Čolaka i za Draganu Mitar i nemoj da mi ih spominješ! Neću da se sklonim iz kreveta! Ako ti toliko brineš o Tomoviću, što mi nisi izašao u susret? - pričala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakvo mišljenje imaju svi o Banetu? A ti si našla baš njega! Ti imaš emocije prema Banetu! Žališ čoveka koji je rekao za svoju devojku sve najgore, čovek koji je napao Boru zbog nje, čovek koji sa nama nije pričao ovde prvih mesec dana zbog nje... I ti se sa Vladom zbog toga kačiš! Ti treba da ispoštuješ Vladin zahtev. Ti prema Bori i Lazaru nemaš emocija, ali prema Banetu imaš. Za Vladu je poniženje da se ti družiš sa Banetom, zato je on raskinuo - izjavio je Lepi Mića.
Bane meni nije ni prijatelj, ni drug! Sad mogu da pričam sa kim god hoću! Sad i ja mogu da govorim da se tebi sviđa Dragana! Ma daj bre Mićo - nastavila je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'