AKTUELNO

Dobrojevićeva u šoku zbog Tomovićevog postupka.

Nakon što je Staniji Dobrojević saopšteno da ju je Vladimir Tomović ostavio, Rumljanka je doživela emotivni pad. Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević upitao je ovu atraktivnu zadrugarku šta misli o ovakvom načinu raskida. Budući da je Stanija tokom žurke optužena da je naručila pesmu za Davida Dragojevića, zgodna Rumljanka je imala žustru opasku i na tu situaciju, ukoliko je Vlada sa njom raskinuo zbog toga.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Davida ne primećujem! Jeste bila to veče između Ane i njega neka svađa. Bio je tu, u prolazu je nekoliko puta pogledao. To što sam se ja sprdala i juče pričala sa Lazarom, o mojim vezama sa sportistima, samo sam se sprdala. Kao što sam rekla tom košarkašu da dođe u Rumu, gledala sam ga sa prozora i zaj*bavala, moglo mi se. Bilo mi je zanimljivo. Te emocije su jeftine, ništa od ovoga ne vredi, ako je to razlog za prekid naše veze - izjavila je Stanija.

Nakon njenog izlaganja, Darko ju je upitao ukoliko voli svog sad već bivšeg dečka, Vladu, zbog čega se ne bori za svoju ljubav, a ona je Dobrojevićeva osula paljbu.

Foto: TvPink Printscreen

Za šta da se borim? Za dečka koji me gleda od kuće i da me ostavi ovako javno? Ma široko mu polje, to kod mene nema! On je egocentrik, ja sam bila non-stop sa njim na vezi dok sam bila u Americi. I te kako je pokušao da manipuliše sa mnom. Ja nemam uvid šta on radi napolju, možda je našao neku drugu i sad je raskinuo sa mnom, ja to mogu tako da pomislim. Dobro je Darko što si mi rekao da više nismo zajedno. Čekala sam ga tamo da se vrati, iako znam da ne mogu izbačeni da se vrate. Ali, zašto je rekao da me voli? Razgovor je krenuo od toga da me voli, a posle toga mi je rekao da ako hoću da se naša veza nastavi, pa je krenuo da priča, ali se prekinuo poziv - objasnila je Stanija.

PROČITAJTE JOŠ: BANE ČOLAK, SKROZ KRAJ, NI POGLED: Vladimir zapretio Staniji, pa joj spomenuo ove sportiste, ona nije ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'