AKTUELNO

Srami se zbog ćerkinog postupka.

Otkako je Gordana Džehverović ušla u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosi "Zadrugu" ona je bila svedok mnogobrojnih svađa koje su se dogodile između njene ćerke Teodore Džehverović i manekena Anđela Rankovića.

Foto: Printscreen Youtube

U nekoliko navrata je ona bila ta koja je pokušavala da izgladi odnose između njih, ali isto tako i da okonča njihovu vezu zbog kako kaže "nezrelog ponašanja".

Ja ovakav odnos sa dečkom do sada nisam videla. Tako da sam ja bila šokirana,prosto sam htela da izađem iz kože, maltene je nisam išamarala. Ja je ne znam da se u vezi ovako ponašala i te ljubomorne scene do tačke ključanja, ludila, histerisanja, ja je ne znam ovakvu. Do sada je imala dobar odnos sa mladićima sa kojima je bila, ali ovo je van pameti - bila je iskrena Džehverovićka.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Teodora je neposredno pred ulazak u Belu kuću imala dečka koga je prevalila sa manekenom. Čini se da mama Goca žali za "izgubljenim zetom", pa je svoju ćerku povremeno prekorevala zbog onoga što je uradila. Gordana o sada već bivšem dećku svoje ćerke ima samo reči hvale.

Jeste bolna tačka mi je. Dečko je bio jako fin i kulturan. Dečko mi je prirastao za srce i stvarno se izvinjavam i njemu i njegovoj porodici zbog svega što je uradila Teodora. O njemu imam samo lepo mišljenje i želim mu svaku sreću u životu, da sretne ženu svog života i da živi u ljubavi - poručila je Goca.

Foto: Printscreen Youtube

Takođe, mama Goca je istakla da će svim silama pokušati da doprinese boljitku njihove veze.

Pročitajte još: NEMOJ DA MI SOLIŠ PAMET, GLUPAČO JEDNA! Milan SUROVO napao Dragicu, ona se rasplakala! (VIDEO)

D. B.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'