AKTUELNO

Marija nije mogla da veruje šta sluša.

Odmah nakon što je završena emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom", Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Marija Kulić odlučili su da se odmore i započnu neobavezni razgovor.

Međutim, Mariju je kopkalo da sazna u kakvim je odnosima Dejan sa majkom Biljanom Dragojević, ali i bratom Davidom Dragojevićem budući da su u prethodnoj sezoni Zadruge 2 svi saznali da njih dvojica ne pričaju, a da se Dejan sa mamom nije dugo čuo.

Foto: TvPink Printscreen

Dejan više nije mogao da ćuti, pa je ispričao svoju verziju priče, što je Dalila potvrdila i još jednom istakla koliko su njeni roditelji insistirali da se on ipak pomiri sa Biljanom.

Mi smo živeli u Beogradu, oni su dolazili kod nas. Sve je krenulo od one priče sa kućom, tad su me svi otkačili. Nije imala moj broj,tek kad smo ulazili ovde poslala je poruku da nam želi sreću - počeo je Dejan.

Ono što će definitivno privući veliku pažnju je i poređenje koje je Dejan napravio kada je Biljana odbila da svom sinu pomogne da sagradi kuću, a da je sa velikim zadovoljstvom pristala da čuva ćerku Davidove bivše verenice, Aleksandre Subotić.

Kako je onda došlo do te mere da Biljana prijavljuje malu (Magdalenu) da žive kod nje? A nama nisu dali ni za kuću da nam pomognu. Meni je krivo, ali ne može tek tako da se pređe preko toga. Dve godine me niko nije pozvao - nastavio je Dejan.

Foto: TvPink Printscreen

David je bio kod nas sa Anom, bio je da se izvini. Bili su na jednu noć i vratili se. Posle smo mi bili kod njih i to je cela priča. Onda se Biljana javila pred ulazak, Dejan nije hteo da se javi. Posle je poslala poruku da pita što se ne javlja. Moja mama zna kakve je kletve Biljana izgovorila za mene, a ona je ipak rekla Dejanu da je pozove, jer to je njegova majka. On neće da sluša i ja na to ne mogu da utičem - rekla je Dalila.

Šta su Dalila i Dejan još otkrili o porodičnim odnosima, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

'