AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta sluša!

U Beloj kući nastala je ogromna tenzija kada je svako od zadrugara morao da otkrije ko je po njihovom mišljenju najpodlija osoba, a naročito kada je Miljana Kulić odlučila da se na ironičan način obrati svima.

Ona je zbog neiskrenosti pojedinih ukućana rešila da im se pridruži, pa je istakla da su njena majka Marija Kulić, verenik Lazar Čolić Zola i Stanija Dobrojević osobe koje smatra najpodlijim.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da Marija nije shvatila Miljaninu ironiju, ona je sa njom ušla u ozbiljnu svađu, a što je ujedno nasmejalo sve zadrugare.

Najpodlija je moja majka, Stanija i Zola. Moja majka vodi računa o soku, koliko ću da popijem... Ja hoću štikle, ona kaže da će ona. Ironična sam. Stanija je podla, zato što nije htela da mi pokloni neke stvari. Ovo što ti radiš je van svake pameti! Napada namerno njega i mene, da bih ja dobijala napade ovde! Ako ti je rijaliti bitniji od mene, onda okej. Smešna si! Rekla sam da neću biti iskrena, ironična sam! - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što sok piješ neograničeno! Dala sam ti štikle odmah! Zakuni se u sve da li sam izula cipele! U mene se zakuni! - govorila je Marija.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'