AKTUELNO

Nakon što su raskinuli, Panić otkriva sve što zna o Miljkoviću.

Nakon završene turbulentne emisije ,,Igra istine", Toma Panić se odvojio sa Ljubom Panotović kako bi sa njom popričao o svom sada već bivšem prijatelju, Marku Miljkoviću.

Sukob između Tome i Miljkovića datira još od kada je Marko ušao u vezu sa Lunom Đogani, budući da je znao da i Panić ima ista osećanja prema blogerki. Ne želeći da dozvoli da ih posvađa devojka, Panić je nastavio da se druži sa Markom i pored toga. Panić se Ljubi požalio, pa joj je otkrio da je Marko izjavio svojevremeno da mu se Luna ne sviđa.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je najveći problem? Kad god hoću nešto, on meni kaže on će to da uradi. Da bi ispalo da je on dobar, a Toma škrt čovek. Posle toga, ja sam njega pitao da li će ona (Luna) njemu sviđa i rekao mi je da mu se ne sviđa. Ja to trpim, jer nisam gledao to tako. Verovatno sam ga ja malo više idealizovao - izjavio je Toma.
Pa ti si kriv, ti si trpeo to. Imao si prvi primer, gde kažeš da si primetio. Jesi ga idealizovao, kad god neko krene na njega, ti skačeš, kao braniš prijatelja. Šta ti imaš da se mešaš u njegove raspreva - odgovorila mu je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUKLA OD MUKE! Zerina uzela BRIJAČ i sebi potpuno OBRIJALA GLAVU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'