AKTUELNO

Blogerka pobesnela zbog onoga što joj je Panić rekao.

Tokom "Igre istine" Toma Panić je priznao da je veoma emotivno doživeo raskid prijateljstva sa Markom Miljkovićem, jer ga je smatrao pravim prijateljem. Osim toga, on je Ljubi Pantović priznao da nikako ne smatra Lunu Đogani krivcem za njihovo prijateljstvo, već da mu je istinski krivo što su njih dvoje raskinuli.

Kako ga je Ljuba upitala da li će sada kada je blogerka slobodna devojka pokušati da je osvoji, na šta je on rekao da neće biti sa njom čak i ukoliko ona bude koketirala sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je Luna sada slobodna devojka, da li ćeš sada nešto da preduzmeš? Prošlo mi je kroz misli, bude li prišla da koketira sa mnom, ja ću joj reći da neću ništa sa njom. Pomislio sam budeš li mi prišla, ja bih rekao da nema šanse, da te ne vidim tako. To je ženski mozak - pričao je Toma.
Da padaju komete sa neba, ja ne bih bila sa tobom, da sam htela ranije to bih i uradila. Za mene je ovo uvreda ako ti kažeš da ću ja sa tobom da koketiram posle Marka - rekla je besno Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Lunu je uvredilo Tomino razmišljanje da će ona pokušati da flertuje sa njim kako bi Miljkovića napravila ljubomornim, pa mu je najstrašnije ishisterisala.

Pročitajte još: ZA NAS DVOJE NEMA BUDUĆNOSTI: Luna sa KNEDLOM U GRLU pričala o RASKIDU sa Markom, pa priznala da li razmišlja o njihovom POMIRENJU! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'