AKTUELNO

Panić je istakao koliko mu je Marko značio kao drug.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Ljuba Pantović je imala pitanje za Tomu Panića, a koje se ticalo njegove svađe sa Markom Miljkovićem. Naime, nju je zanimalo zašto je previše emotivno doživeo raspravu sa Miljkovićem i da li smatra Lunu Đogani krivcem za raskid njihovog prijateljstva.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si bio previše emotivno nastupio u svađi sa Markom. Ti si se posvađao sa Markom kao da si ti u vezi. Sevale su emocije. Ti si se poneo kao da ti je neko ukrao Marka, u ovom slučaju to je Luna. Da li ti je u ovom slučaju drago? Da li misliš da sada možeš da povratiš svog prijatelja? Meni nikad neće biti jasno, jedan drug je bio zaljubljen u devojku, drugi ju je smuvao. Da li ćeš sada pokušati da povratiš svoje prijateljstvo sa Markom, sada kada te prepreke nema - upitala je Ljuba Tomu.
Nije mi lakše, čak sam pomilsio i da sam ja možda kriv jer je on nervozan. Nije mi drago što njih dvoje nisu zajedno. Ne znam što im se to događa. Veličina je moja što sam rekao da mi devojka nikad neće biti prva u životu. Prijatelj je za mene prijatelj, a devojka je prolazna u životu. Razlog sukobA između mene i Marka nije Luna, već njegovo ponašanje. Mislim i da sam se razboleo od nervoze. Mislim da me nije smatrao kao druga, već kao nekoga ispod sebe - ispričao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE VIDIM DRUGI IZLAZ, ZAPITAO SAM SE ŠTA MI JE TO TREBALO: Marko otvorio dušu o raskidu sa Lunom, pa jedva smogao snage da otkrije da li će se pomiriti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'