AKTUELNO

- Mene ne može jedna svađa da ohladi - rekla je Đoganijeva.

Tokom ove noći nastala je žestoka rasprava između ljubavnog para Lune Đogani i Marka Miljkovića. Oni su se posvađali tokom emisije "Gledanje snimaka", jer je Luna tada izjavila da je nervira Markova nepažnja i njegove svađe sa zadrugarkama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On joj je zbog toga priznao da se polako hladi od nje, kada se emisija završila, a svađu su nastavili i kada su se svetla u spavaćoj sobi pogasila.

I da ne raskinemo ne znam šta ćemo da radimo stvarno - rekao je Makro.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemamo šta da radimo, sve je jasno kao dan, da ne možemo da budemo zajedno - navela je Luna.
Zbog čega - pitao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Eto da ti olakšam, ne mogu da ti slušam kako k*njaš više. Evo raskinuli smo, najbolje je tako. Nećeš imati stresove, sumnje, živi sam, uživaj u životu - rekla je zadrugarka.

Luna se tokom rasprave ponovo rasplakala, a Miljković joj nije dozvolio da skrene sa teme.

Sutra ćeš da kukaš, da se prenemažeš - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Je l' te problem to? Ne brini, kukaću sama u sebi, nećeš čuti. Kukaću jer mi je teško što nećemo biti zajedno. Ne ide nam - rekla je Luna kroz suze.
Ja nemam dovoljno jak razlog da raskinemo. Ti ne možeš da me ubediš u suprotno i moramo da raskinemo, je l' tako? Vidiš kako tebe boli k*rac - bio je besan Miljković.
U pravu si, boli me k*rac - odbrusila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj po svaku cenu da pričaš nešto, ako nemaš šta pametno da kažeš nemoj ništa da pričaš. Luna, tvoja izlaganja su nenormalna - naveo je Marko.

Oni nisu mogli da odluče da li će se pomiriti i nastaviti dalje ili će staviti tačku na svoju vezu.

Je l' si spremna za vezu ili nisi spremna, nemoj da me mučiš, ni mene ni sebe nemoj da mučiš? Objasni mi. Nemoj da se umiljavaš nego mi reci šta misliš. Hoću da znam šta se dešava - pitao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja tebe volim svaki dan sve više i više. Mene ne može jedna svađa da ohladi. Ti si taj koji treba da raskine, a ne ja - rekla je Luna.

Oni su nekoliko minuta pokušavali da utonu u san, a onda je Marko presekao i rekao Đoganijevoj da mu više ne prilazi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠA DEVOJKA GA ČEKA NAPOLJU? Zadrugar otkrio da od veze Rebeke i Petrućija nema ništa, on pobesneo! (VIDEO)

Nemoj da mi mi dođeš za nekoliko dana i da mi cviliš. Sad raskidamo i to je to - rekao je Miljković, okrenuo se i pokušao da utone u san.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'