AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje.

Takmičari su bili zaprepašćeni pitanjima koji su im gledaoci postavljali, a voditelj Milan Milošević je u Beloj kući pokušavao da razotkrije sve koji nisu želeli da priznaju i opravdaju svoje postupke.

Ono što je jedan od gledalaca želeo da sazna od Marka Miljkovića, zaprepastilo je sve.

U Zadruzi 1 na žurci si pitao Lunu da li je poljubac na pola usne bio nameran, rekla ti je ne. Ti si rekao da ćeš zaboraviti, ali nisi. Da li to znači da su i tada postojale simpatije? - čitao je pitanje Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne sećam toga, ali dobro. Nisu postojale emocije tada. Mi smo se uglavnom svađali. To što sam je pitao da li da zaboravim i kako da shvatim, hteo sam da vidim u kom smeru ona hoće... hoću da znam sa njene strane šta oseća i da li ona ima emociju prema meni - rekao je Marko.
Ja se sećam toga. Nije bilo namenski, slučajno se to desilo. Generalno, mi nismo imali neki odnos u Zadruzi 1. Bila sam devojka koju nijedan muškrac ne bi želeo da ima pored sebe - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić bila je vidno iznervirana zbog ovih izjava, pa je odlučila da raskrinka namere Lune Đogani i samim tim ispriča kakvo je viđenje iz njenog ugla.

Meni nije jasno kako može neko posle godinu dana života sa jednom devojkom da živi, a da mu se svidi tek posle ne znam ni ja koliko. Kako je to moguće? I sad se kao nešto od toga pravi. Opet, ja mislim da je neka taktika u pitanju. Ona je došla da se predstavi u drugačijem svetlu, ali mi je i kod nje čudno, pošto znam da su joj se dva muškarca više fizički dopadala od Marka. David i Tomović. Uzela je ono što je ostalo. Niko nije glup, namerno si došla da se predstaviš u boljem svetlu ovde! - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Danima pratim situaciju. Marko ima potpuno pravo za ovo što radi. Ja se dobro sećam da je u početku rekao da vlada ovim rijalitijem. Niti zameram, niti ništa. Ali, upravo zbog toga...on jeste lep momak, nije ni glup. Moje viđenje ove veze je sledeće: Marko je sve odradio planski, samo mi je žao što su ove devojke ispale glupe. Luna je surovo iskrena kao i uvek. Vidim da ona nema osmeha - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'