AKTUELNO

Nije očekivala ovakav nizak udarac.

Veliki šef je za sve ukućane imao veliki izazov, a to je da deset prijavljenih takmičara iz Bele kuće pred svima kažu tri informacije od kojih će dve biti istinite i jedna lažna. Na samom početku igre došlo je do žestoke rasprave između Maje Marinković i Lune Đogani, a sve zbog Miljane Kulić.

Zola nije moj tip muškarca, ljubila sam se u krevetu sa zadrugarkom u "Zadruzi 1", nikad neću reći koja je. I treće, napadala sam Lunu u "Zadruzi 1" jer sam i ja bila ljubavnica jednom oženjenom čoveku i nikad nisam htela da priznam to - rekla je Miljana tri informacije.
Da nije tvoj tip je laž. Ostalo je istina - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ne bi Miljana bila ljubavnica kao što je Luna - rekla je Maja koja je tom rečenicom izazvala burne reakcije.

Đoganijevu je ova rečenica izbacila iz takta, pa je sa njom ušla u ozbiljnu raspravu, nakon čega je napustila prostoriju.

Ovo je čista provokacija, ja tebe ne komentarišem i ne diram! To što hoćeš da ostaneš po svaku cenu, idi lepo i izj*bi se - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ja da radim što je ona ljubavnica - branila se Maja.

Luna se odmah pokupila i otišla iz Bele kuće, a Marko Miljković je krenuo za njom u pab. Ona je u pabu izvređala Maju i priznala šta misli o njoj.

Ne mogu više! Nemam živaca je da je trpim, j*bale te tvoje k*rve, koji si k*rac bio sa njima! Sad neću da igram, ne interesuje me igra! Provocira me non-stop! Ide za mnom i peva Slobinu pesmu! Hoće nešto da uradi, razumeš!? Zbog tebe! Ona će da mi priča, k*rva raspala, j*be se za pare! Ja ću da je udarim, razumeš - vikala je Luna, dok ju je Marko nemo slušao.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Maja Marinković

#Miljana Kulić

'