AKTUELNO

Nije očekivala ovakav postupak.

Luna Đogani ostavila je veliki utisak kada je na najspektakularnijem nastupu na Zadrugoviziji otpevala pesmu Emine Jahović - I da mogu. Novinari, stručni žiri, ali i publika bili su oduševljeni njenom pojavom na sceni, a to su potvrdili i glasovi milionskog auditorijuma.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je odnela pobedu putem sms i Fejsbuk glasova i za to kao nagradu dobila slatkiše koje je podelila sa svim ukućanima. Međutim, ona se nije prvo obratila Zerini Hećo i Jeleni Krunić sa kojima je delila dobro i zlo, što se ispostavilo da je bila velika greška.

Naime, Zerina joj je žestoko zamerila na tome, pa joj je sve sasula u lice, a čula je i da je Đoganijeva izgovorila da joj ona nije pravi prijatelj.

Foto: TvPink Printscreen

Ona nije došla da kaže da smo mi prioritet! Ja idem za nekim da se nekom svidim i da se dopadnem?! Prioritet smo ti Jelena i ja! Ne možeš meni govoriti da sam koza! Jesam trebala da kažem da je ku*vetina iza leđa i da dođem da joj se smeškam u facu! Još mi kaže da joj nisam prijatelj, e pa, nisi! - vikala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Luna nije mogla da veruje šta sluša, pa je sa njom ušla u ozbiljnu raspravu.

Ja idem oko tebe kao da sam ti majka! Kad ti nešto nisam dala?! Sram da te bude! Ja tebi ne moram da delim, podrazumeva se da sve što imam ja imaš i ti! - rekla je Luna.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'