AKTUELNO

Nije ga podržala!

Zadrugari su pred teškim izazovom, jer ih čekaju goruća pitanja novinara, koji ih ni večeras neće štedeti. Stanari Bele kuće strahuju, jer će večeras izaći na videlo sve ono što su krili tokom nedelje.

Sledeće pitanje sedme sile bilo je upućeno Marku Miljkoviću. Tokom igre istine Marko je pitao Dragani Mitar zbog čega ne pere donji veš, te su mnogi taj gest osudili kao nedžentlemnski. Svojim odgovorom na pitanje novinara zbog čega je to uradio, Marko je ponovo šokirao sve zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam potrebu da je peckam, niti ikada peckam prvi, nego samo vraćam na neki svoj način na koji mislim da treba. Ona je mene pitala neko glupo pitanje za Tomu, suludo pitanje. Time sam joj samo vratio, ne bih sada ulazio u detalje. Ja se tako ponašam prema svim zadrugarima koji pomisle da mogu tako da rade. Kad ta žena ne odustaje danima, od kada sam ušao u vezu sa Lunom ona govori da sam se zaljubio u nju, apsolutno ništa nije bilo takvog tipa, počela je da se petlja bez ikakve potrebe. Iz istog tog razloga joj uzvraćam, jer se meša tamo gde joj nije mesto. Nikakvu nadu joj nisam davao tada, nikakav flert nije bio tada, ja sam više puta njoj rekao da ljudi misle šta hoće, da je normalno da nas povezuju i da će normalno o tome da se priča, ali da treba to da zanemarimo. Izneo sam činjenicu i istinu o njoj, tako da mislim da ona ne treba da se petlja gde joj nije mesto - rekao je Miljković.

Nakon Markovog izlaganja, ustala je i njegova devojka, Luna Đogani koja nije pružila podršku svom dečku, već je osudila ovakve njegove komentare.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE NAPOKON ISELILA IZ DAVIDOVE KUĆE! Komšije iz Veternika otkrivaju: Biljana je jedva čekala da je NAJURI! (FOTO)

Ja sam sinoć odreagovala kada je on postavio to pitanje, nije mi se svidelo to pitanje, ali isto tako mi se nije svidelo ni njeno pitanje. Ja ne volim takve stvari. Ja sam preživela takve stvari u prošloj sezoni rijalitija, nazivali su me svakakvim imenima. Ne sviđa mi se što se je konstantnoj svađi sa Stanijom i Draganom, on posle toga bude nervozan i naš odnos bude bezbeze posle toga. Volela bih da se ne pecka na te provokacije. Ništa se novo ne kaže, već se sve vrti u krug - zaključila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'