AKTUELNO

Nije želela da ga sluša!

Osim što su zadrugari noćas videli snimak na kom Slobodan Radanović ljubi Kristinu Kockar, stanari Bele kuće imali su priliku i da pogledaju razgovor ovo dvoje ukućana iz spavaće sobe.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kija Kockar i Sloba Radanović su u puštenom klipu pričali o bebi. Posle priloga, u toku Slobinog izlaganja, Luna Đogani je rukama prekrila svoje uši jer nije želela da sluša ono što priča njen oženjeni dečko.

Foto: RTV Pink

Pričali smo o svemu. Ja time nisam hteo ništa da postignem. Ja sam tu sve vreme bio rezervisan. Pričali smo tu o zecu, ona je rekla: "Hoću bebu", to se vidi na snimku. U tom trenutku sam pomislio da postoji mogućnost za drugu šansu, ja sam nekada želeo i sebi da dam razlog da postoji možda neka opcija za drugu šansu. Ja sam tada tako mislio. Pričali smo o nekim lepim stvarima. Pričali smo i ništa više od toga - izjavio je Sloba.

Foto: RTV Pink

Slobodan pokušava i dalje da napravi paćenicu od mene. Neka mu bude na čast! To što ste videli na snimku je sve tako bilo. Samo ću prokomentarisati ovaj snimak, dame i gospodo Slobodan Radanović! Razgovor je trajao četiri sata i nemoj da praviš priču kako ti nećeš da pređeš preko ne znam čega. Tako da molim te prekini da praviš paćenicu od mene, da bi ti ispao frajer! Nemoj to da radiš! Ja sam bila iskrena sa svojim osećanjima, sada budi ti - pričala je Kija Slobi.

Foto: RTV Pink

Meni je sve ovo preslatko! - bio je Lunin komentar.

Foto: RTV Pink

U donjem video-prilogu pogledajte kako je izgledala ova situacija. Podsetimo, sinoć nakon što su pušteni svi snimci za ovu nedelju, Luna Đogani svađala se sa Slobom Radanovićem na farmi. Tom prilikom blogerka je tražila od pevača da joj prizna da mu je ona bila samo strast i poručila mu kako ne želi više nikada da ga vidi u životu.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'