AKTUELNO

Ponovo svađa zbog ove zadrugarke.

Tokom ranih jutarnjih časova došlo je do žestoke svađe između Suzane Perović i Mikija Đuričića, a razlog zbog kojeg su se posvađali se tiče zadrugarkine bliskosti sa Ljubom Pantović.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je prekoreo Suzanu što je ispijala kafe sa Ljubom, pa joj poručio da želi da prekinu konverzaciju, a potom je i izbacio iz izolacije. Perovićeva ovo nije želela da prihvati, te je ušla u dublju raspravu sa njim.

Gađala ga je Mikijevom garderobom i priznala mu da ako je sada izbaci, da njih dvoje definitivno prekidaju komunikaciju.

Sa ološima se moje drugarice neće družiti. Nećeš spavati ovde, izađi - govorio je Miki Suzani.
Ja ne mogu da se družim sa devojkama. Rekla sam ti da ne komentarišeš sa kim ja pijem kafu - pričala je Suzana Mikiju.

Foto: TvPink Printscreen

Zavaliću ti šamarčinu. Izbacuješ me odavde? Ko tebe voli? - Ti sam sebe ne voliš. Skloni se siledžijo. Kunem ti se u decu da za mene više ne postojiš! Hoću da završimo ovo - pričala je Suzana.

Miki je i dalje bio čvrstog stava da ne želi da oprosti Suzani zbog toga što je izneverila njegovo poverenje, a njihova rasprava se nastavila još žustrijim tonom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OSEĆAM ŽENSKU LJUBOMORU! Stanija ubeđena da joj Ana i Sanja zavide, one joj poručile: IMAĆE PROBLEM SA NAMA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'