AKTUELNO

Obezbeđenje odmah reagovalo!

Nakon žurke David Dragojević uputio se ka spavaćoj sobi kako bi uživao sa svojom devojkom Anom Korać. Kada je izlazio iz kazina, on joj je poneo piće kako bi njih dvoje nastavili da uživaju u nastavku noći, jer mu se nije spavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, nije sve išlo po planu. Ana nije bila raspoložena za druženje sa Davidom kom je rekla da se udalji od nje, a zatim je počela da baca stvari i cepa plakate sa zida. To se Dragojeviću nije svidelo zbog čega je i on bacao stvari sa njenog kreveta. Obezbeđenje je odmah reagovalao i izvelo ga napolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: PREOKRET KOJEM SE NIKO NIJE NADAO: Miljana Kulić dobila još jednu priliku, evo zbog čega je vraćena u ZADRUGU 2! (FOTO)

E, ovo sam uzeo... Boli me k*rac, gde si navikla tako da mlatiš k*rcem, to radi tamo. Šta ti je? - pričao je David Ani.

Foto: TV Pink Printscreen

Skloni se. Da li me čuješ? Skloni se! Hajde iz kreveta. Davide težak si mi. Hajde pusti me! Matora, molim te ga skloni ako ti nije problem - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su pobacali stvari, David je izašao napolje u pratnji cimera koji su ga tešili. Dok je razgovarao sa Minom Vrbaški o svemu što se desilo, David je zaplakao. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

'