AKTUELNO

Obezbeđenje odmah reagovalo.

Danas su kupovinu namirnica za sve zadrugare obavljali su Nadežda Biljić, Milan Petković, Vladimir Todorović. Po povratku iz prodavnice nastao je pravi haos među zadrugarima, jer se Milan požalio zadrugarima da su mu dali manje novca za namirnice koje su se našle na spisku.

Kada je jedna grupa donela namirnice u pab došlo je do svađe između Miljane Kulić i Mine Vrbaški koja je želela prvo njenoj grupi da raspodeli proizvode, a Miljani na kraju šta ostane, čemu se ona usprotivila.

Foto: TvPink Printscreen

Mina se unela Miljani u lice, a kako su se i jedna i druga busale, Vrbaški se saplela o njene noge. Zamalo je došlo do fizičkog okršaja, ali se obezbeđenje brzinom munje našlo u pabu, te nije došlo do većeg sukoba.

Foto: TvPink Printscreen

Lupiću ti šamarčinu, prvo se deli grupni spisak, a onda dobija ono što je ostalo jer je dala naknadno spisak. Pop*šiš mi k*rac - vikala je Mina na Miljanu koja se uplašila da neće dobiti sve ono što je poručila.
10.000 dinara ste mi manje dali. Sve sam kupio sa spiska. Da li je realno? Strpali ste te pare u džep. Potresao sam se mnogo - vikao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je objasnio da Miljani treba najpre da se daju namirnice, jer je ona dala sav potreban novac, a grupa za koju je kupovao je dala 10.000 dinara manje. Mina je zahtevala grupni spisak kako bi videla kome pripada koliko.

Pročitajte još: OSEĆAJ ZALJUBLJENOSTI JE SVE VEĆA: Dok je Ana gledala Davida u oči, on joj priznao OVO, a evo kakva je bila njena reakcija! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'