AKTUELNO

Na kraju sve se dobro završilo!

Tokom večeri, dok su se ostali zadrugari pripremali za spavanje, došlo je do pomirenja između Ane Korać i Karađorđa Subotića.

Naime, dok je David Dragojević za vreme emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričao potresnu ispovest o životu, došlo je do sukoba između Koraćeve i Karađorđa. Ani je zasmetalo to što se Subotić konstantno ubacivao doskočicama, što je nju izbacilo iz takta, pa ga je gađala prvim predmetom koji joj je pao pod ruku.

Foto: TvPink Printscreen

Kao po običaju, Karađorđe je u ranim jutarnjim satima radio kod životinja, pa je svratio do paba kako bi uzeo oruđe za rad koje mu je potrebno, te je Ana iskoristilita priliku da mu uputi izvinjenje.

Izvini, molim te, Karađorđe što sam te gađala, nisam stvarno htela to da uradim. Pukla sam totoalno, baš sam odlepila. Nisam ni sebe mogla da čujem - izjavila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ne zanima vaš odnos, ja mogu samo da se osvrnem na ono što je bilo ranije - odgovorio joj je kratko Karađorđe.

Subotić je prihvatio Anino izvinjenje, pa je nakon toga otišao da obavi svoj posao, dok su Koraćeva i David nastavili da razmenjuju nežnosti u pabu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Karađorđe je zvao Aleksandru SAMO KAD MU TREBA NOVAC! David ispričao zadrugarima detalj koji niko nije znao! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'