AKTUELNO

Drugovi, ali ne kao i pre.

Miljana Kulić i Marko Miljković su u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruge" bili najbolji rijaliti prijatelji, dok situacija nije ista sada. Otkako je Marko ušao u Belu kuću, njih dvoje svakodnevno imaju žestoke svađe.

Po ulasku Jelene Golubović koja je u korektnim odnosima sa ovo dvoje zadrugara, njih dvoje su rešili da ponovo popričaju i razjasne svoje odnos, a Jelena je pokušavala da ih pomiri.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, videli smo se jednom, šta hoćeš više? Posle si ti na mene drvlje i kamenje u emisiji zbog tvoje lude glave. Posle si se ti uvredila, što ja nisam došao na proslavu, a nisam došao zato što si zvala neke smećarke koje ja ne podnosim. Hajde da ti i ja ostanemo u lošim odnosima - pričao je Marko.
Ne, mi nismo u lošim odnosima, ti si nevidiljiv. Sada si došao kod Jelene i zato ti i ja pričamo - odgovorila mu je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ti mi nisi na finalnoj večeri prišao i ja sam zbog toga plakala jer se ja brzo vezujem za ljude. Ti si mislio da sam ja zaljubljena u tebe, a ja sam umislila da sam zaljubljena. Ti si meni napisao da sam ja ku*va i prostitutka - pričala je Miljana, dok je to Marko uporno negirao.

Nakon dugih pregovora i prepirke ko je kriv za prekid njihovog prijateljstva, Miljana je ponudila Miljkoviću opciju da imaju samo osnovnu komunikaciju, sa čime je on bio saglasan.

Foto: TvPink Printscreen

Da ti ja ostanemo u komunikaciji samo na "dobro jutro i dobar dan", jer ako se opet budem družila sa tobom ti ćeš mi zabiti nož u leđa - rekla je Miljana.
Da, ja prijateljima zabijam nož u leđa. Evo sa njom se družim već godinu dana i zabio sam joj u leđa. Okej, minimalna komunikacija - usaglasio se Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Marko su pružili jedno drugom ruku pomirenja i odlučili da svoj odnos poprave, a kako će se slagati narednih dana, ostaje da saznamo.

Ja sam spremna da pružim ruku pomirenja, ali nikada nećemo biti prijatelji kao pre. Ja te nikada neću prva provocirati - obećala je Miljana i rukovala se sa Markom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO JE ZA MENE I SLOBU OD MAME! Luna SKAKALA OD SREĆE kada je čula pesmu koja je posvećena njihovoj ljubavi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'