AKTUELNO

Nije imao dlake na jeziku.

U toku večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" ovonedeljni vođa Branislav Radonić Brendon dobio je priliku da iznese svoje mišljenje o pojedinim stanarima Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je poznat po svom oštrom jeziku, on ni ovoga puta nije štedeo reči, a na njegovoj "meti" ove noći našle su se Ljuba Pantović, Zlata Đurković, ali i Suzana Perović.

Što se tiče Ljube ja sam rekao šta mislim, ali ponoviću ukratko. Mislim da je ona pritajeno zlo koje pogrbljeno stoji u ćošku. Ljubi dati moć u ruke to je kao da si dao demonu iz pakla palicu. Imaš ti i kvaliteta, ali ne znam zašto imaš potrebu da tako kanališ ljude, zašto imaš potrebu da se dokazuješ ljudima. Treba da smršaš, ipak si debela. Nisi ti toliko loša koliko želiš da se predstaviš - rekao je Brendon o Ljubi.
Ona tapka u mestu, diže prašinu ali nikako da potrči. Ona tako priča na kravetu, a onda dođe za sto i ništa ne kaže. Ja te gotivim, doživljavam te kao ujnu, tetku. Volim kad glumiš tako neku odraslu osobu, gotivim te kao ujnu, malo ludu, koja vrišti - prokomentarisao je Radonić Zlatu.

Foto: TvPink Printscreen

Specifična kombinacija njih dvoje. Često Suzana zbog njihovih konflikata dobije negativnu energiju, malo me zrači, a ima i malo čudne oči. Isto tako i Zerina, ona ima dosta akomulirane negativne energije, destruktivna je po samu sebe - rekao je zadrugar o Suzani.

Pozitivno mišljenje, Brendon je imao o Mikiju Đuričiću ali i o Snežani Ilić.

Mikija doživljavaju kao čoveka iz naroda, drugi ga doživljavaju kao đilkoša. On je meni postao mnogo interesantan, gotivan, nije normalan, ima kratak fitilj, često ne dozvoljava da mu drugi objasne da nije u pravu. Težak čovek - prokomentarisao je Radonić Brendona.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SUZANA SE TRESLA OD PLAČA nakon brutalne svađe sa Mikijem, a onda nastala još žećša rasprava u rehabu! (VIDEO)

Snežana je meni ok, postala mi je i draga, smatram da je snobovski nastrojena, smatra sebe visokom klasom. Ovaj rijaliti joj je lekcija za ceo život - rekao je on o Snežani .

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Branislav Radonić Brendon

'