AKTUELNO

Pale sve maske.

Gledanje snimaka u ''Zadruzi 2'' se završilo i ovonedeljni potrčci Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša su se uputili u sobu za izolaciju u kojoj moraju da borave sve do subote kada će neko od njih biti nominovan.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku večeri došlo je do žučne svađe između Nenada Aleksića Ša i Marka Miljkovića, potom su Dragana i on komentarisali Miljkovića govoreći da se bori za kadar i da je spreman na sve kako bi ostvario što bolji plasman u rijalitiju.

Mi smo se družili dva meseca, kad je bio onaj klip ljubavni ja sam se ugasila. Kad je ušao Pavle, on je rekao da je znao da će on da uđe. Nismo nastavili, samo na 'ćao, ćao'. Posle si ušao ti i nije bilo potrebe da se družimo. Razumem ga, ceo život je po rijalitijima. Mora da se dočepa nekog mesta. One izjave u ''Magazin In'', ja bih ga ostavila odmah. Njih dvoje neće opstati posle rijalitija - detaljno je objasnila svoj odnos sa Markom, reperu koji je rekao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lunu gotivim, ali molim Boga da me ne čačka. Uradiću nešto, verbalno ću da ga uništim. Ja sam im lepo rekao da ne igraju rijaliti sa mnom. Večeras ovo, nepoštovanje. Sram te bilo bre! Što nije priznao da ga nerviram otkad je počela priča sa Draganom. Devojka te odjebala. Još mi ženu spominje. Luna me sprečava, ruke su mi vezane zbog nje - govorio je Ša.

Dragana je priznala da je u Marku videla prijatelja, ali se sve promenilo otkad je u vezi sa Lunom Đogani gde je prognozirala da im veza neće opstati kada se ''Zadruga 2'' završi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ja sam njega gotivila kao druga. Luna valjda zna sa kim je, nema 15 godina. Sve je krenulo do sukoba sa Stanijom, nakon toga mi nije drag, antipatičan je ... - rekla je Mitar od Miljkoviću.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'