AKTUELNO

Večeras su pale mnoge maske!

Nakon kratkog predaha, voditelj Milan Milošević nastavio je sa pitanjima koje je publika uputila Luni Đogani koja je i ovoga puta imala ironičan odgovor.

Rekla si da na rođendan nećeš zbog Miće, a ne zbog Gastoza, čim je on izašao do rehaba, ti si izašla i ogledala se - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je - prokomentarisala je kratko Luna.
Postoje još uvek emocije sa njene strane i normalno je, smatram da sa Markom nije ni ona za ozbiljno. Ona isto pokazuje da nije iskrena, ja znam po Miljani, kada dođe Darko Lazić presvuče se više puta. Ona ne može da prežali zbog toga što nije ful doterana, a mrzelo je da se oblači, jer bi bilo potpuno providno - izjavila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam upućena u tu priču, jer sam se družila i sa Nenadom i sa Lunom. Pitala sam ga odmah za tu priču, rekao mi je da neće da pokreće tu temu. Posle sam pratila situaciju, veselila sam se, bio mi je zanimljiv rastanak, jer me je poljubio na blic. Bio je otvoren flert i sa njegove i sa Stanijine strane. Ja sam rekla: "Kako ga gledaš zaljubljeno", jeste se ona malo igrala i ima potpuno pravo - govorila je Matora i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Luna i ja smo pričale u šifrana o Nenadu i ono famozno "B" je bilo o njemu. Sama je započela tu priču. Znam celu priču, iskreno, ne želim da pokrećem to, bilo mu je neprijatno i gledao je samo da izbegne tu temu. Mislim da sve ljudi što vide, neke stvari ne mogu da se sakriju. Sva pitanja su na mestu večeras - otkrila je Jovana.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MI BIO SAMO ZA S*KS! Luna progovorila o GASTOZU, pa priznala da li su bili u vezi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'