AKTUELNO

Ostal zadrugari smatraju da je za sve kriva negativna energija u Beloj kući.

Zadrugari večeras na malim ekranima u Beloj kući gledaju snimke proteklih situacija koje su obeležile prethodnih sedam dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak koji je pušten odnosio se na svađu Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković zbog toga što je Sanja ljubomorisala Jovani jer je igrala sa ostalim zadrugarima tokom žurke, pogotovo sa Miljanom Kulić. Milana Miloševića je zanimalo da ceo snimak prokomentariše Nenad Aleksić Ša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo nije kriza u vezi, već im je naporno u rijalitiju. Sanji ova atmosfera ovde ne odgovara, to je razlog za sve - rekao je on, a onda je Luna rekla šta ima o problemu koji Matora i Sanja imaju:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smatram da nakon nekog vremena ne može da bude kao na početku. U vezi je normalno da to tako ide, treba da bude mirnije. Prošlo je vremena. Razumem Sanju, ja sam isto kao ona sumnjičava i volim pažnju. Energija utiče na sve u kući. Ipak, njih dve su zajedno napolju. Ja iskreno nisam ni očekivala da će njih dve ostati zajedno, ona je ipak sebe promenila. Sada mi je zrela žena u srećnoj vezi. Ne znam šta se dešava sada - detaljno je govorila Luna Đogani.

Na kraju, došao je red da i Miki Đuričić iznese svoj stav. On je rekao da razlog svih svađa leži u Sanji koji ona nikako ne želi da otkrije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ko zna šta je razlog ovde. Kad je neko zadovoljan u vezi, nezadovoljstvo kreće od te osobe. Kad smo zadovoljni, nije nam bitno, ne traže se dlake u jajetu. Matora treba da je ponosna na sebe. Sanja treba sebe da upita šta se dešava, nije ovde Jovana kriva - rekao je Miki.

Voditelj je potom izneo da gledaoci kraj malih ekrana misle da se Sanja kaje što nije prihvatila ponudu za brak od strane njenog bivšeg dečka, ona je ustala i demantovala to.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je meni slao poruke, nisam se videla sa njim. Ja sam odbila njegovu ponudu, pa sam potpisala ugovor. Pre nego što je Jovana ušla kako je negativna energija pre nego što smo ušli. Na mene utiče ono kako se ona ponaša prema meni. Tražila me je, i kad sam ušla sve se nekako promenilo. Ona je radila sve ono što je meni zamerila prošle godine, ja sam sve to gledala. Naravno je da će da mi smeta. Volim je, ali kad mi nešto smeta, moram da kažem - rekla je Sanja, a na nju se nadovezao Lepi Mića:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je borba za položajem. Jedna drugoj ne dozvoljavaju neka ponašanja. Svađe će se tek dogoditi. Nema te neke mržnje, oni su se navikle. Možda je ona jača od ljubavi. Možda je među njima želja za muškarcem, pošto su one bise*sualke njima možda nedostaje muškarac. Možda je to problem - poentirao je za kraj Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Sanja Stanković

'