AKTUELNO

Zadrugari smatraju da se ova ukućanka najlošije snašla u Beloj kući.

Kada se oglasilo zvono u Beloj kući, to je bio znak da je vreme da se svi zadrugari zauzmi pozicije i sednu za sto, kako bi saslušali pismo koje je uputio Veliki šef.

Budući da su zadrugari proveli dva dana u "Zadruzi" došlo je vreme da se izjasne ko se najlošije snašao.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, uselili ste se u "Zadrugu 2" pre dva dana. Na vama je da kažete ko se najlošije snašao u Zadruzi, kao i razlog zbog čega. Neka svako od vas navede argumente zbog kojih mislite da se neko najlošije snašao - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Krug je započeo Bane Čolak i kao osobu koje se najlošije snašla imenovao Pinkovu zvezdu Aleksu Savića, a onda je usledio niz glasova koji je dobila Snežana Ilić, sudija u penziji.

Mislim da se nije najbolje snašla gospođa Snežana, sudija. Deluje mi pogubljeno. Jedino da sačekamo 3, 4 dana i ako se ne snađe, onda gospođa neka spakuje kofer i ode - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Presudila je sama sebi. Kaznila je samu sebe. Ovde nema odmora, ovde se radi. Ti treba ovde da se ljuljaš, a ne da spavaš. Ja je zovem u disko, ona spava. Ona je ovde kao izgubljeno jagnje. Ja nemam ništa protiv nje, poštujem je - prokomentarisala je Rada Vasić i izazvala smehotres u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRŠTE POLJUPCI! Mina više nije mogla da se UZDRŽI u Jovičinom prisustvu, potpuno ZABORAVILA DA IMA DEČKA! (VIDEO)

Kako je tekla atmosfera u Beloj kući dok su zadrugari glasali za one koji su se najlošije snašli, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rada Vasić

#Zadruga 2

'