AKTUELNO

Smatra da je njena majka ipak bila u pravu za sve što je rekla o Zoli.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju nadomak Beograda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak koji je sledio ticao se komentarisanja Lazara Čolića Zole koji je rekao Davidu Dragojeviću i Ani Korać da ne želi da ima svadbu u okviru ''Zadruge 2'' i da želi da sačeka kraj rijalitija. Prva koja je prokomentarisala snimak bila je Marija Kulić.

Još ono veče sam joj rekla da nije smela da pije. Nema ona potrebe da ljubi Marka i ostale sa kojim nazdravlja. Ima ona tako običaj da pravi momke ljubomornim. Razumem Lazara. Bilo ko da je došao i da je rekao da hoće vezu ona bi pristala. Ona je bila mnogo povređena. U njegovu ljubav prema njoj, niti verujem niti sam verovala - rekla je Marija Kulić, a onda je sa osmehom na licu ustala Miljana:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Želim da se zahvalim mojoj mami, jer je nisam slušala. Izvini mama, ali nije trebalo da ga vređaš, jer bih ja sama shvatila. Mnogo sam se izblamirala. To sam ja, za njega neću loše reći. Skloniću se od njega. Želim da budem srećna. Najbitnija je unutrašnja lepota. Sve je bila farsa i iluzija, ja sam dva meseca bacila u vodu - govorila je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo sam pričao dok je ona išla da mi skuva kafu. Tražila je svašta da radimo. Ne mogu da verujem da se ona tako ponaša. I ja nju ovde tek upoznajem. Ne znam šta bih rekao... - rekao je Zola povodom Miljanine izjave

Miljana je kasnije objasnila kako bi trebalo da se postavi muškarac koji uđe u rijaliti po njenim merama. Navela je da bi bilo poželjno da je advokat. To je sve nasmejalo njene cimere, pa su je svi pozdravili aplauzom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zdravo, ja sam Miloš, došao sam da upoznam Miljanu Kulić! Ja sam advokat, volim Miljaninu inteligenciju, neću odmah da potenciram ništa, hoću da se družimo - ispričala je Kulićeva, nakon čega su svi prasnuli u smeh.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'