AKTUELNO

Zoli nije bilo svejedno.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Pitanje za Miljanu Kulić odnosilo se na to što je rekla da je njen dečko Lazar Čolić Zola, sa kojim u poslednje vreme ulazi u česte svađe, slabić, kao i zbog čega se ne smuva sa Vladimirom Todorovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštovanje je kada nekada iznenadiš osobu sa kojom si. Ne dopada mi se što ne iznosi svoje mišljenje za stolom. Ja sam mu rekla da je to potrebno za rijaliti. I pre nego što je došao Zola, ja sam rekla da meni treba stariji muškarac koji je zreo da me vrati u kolosek. Ja i dalje volim Zolu, Vlada je moj drug ovde, fizički nije moj tip i ne gledam ga na taj način - rekla je MIljana.

Foto: RTV Pink , printscreen

Mi imamo ozbiljan dogovor, kod nje je sva hrana. Nabija mi na nos to što ne spremam. Ne plašim se ni muškaraca, ni devojaka. Za svaku situaciju ja imam mišljenje, ali ja ne želim da se mešam. Ja se nikog ne plašim ovde - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo smešno. Ne bih da ulazim u ove priče. Mogu samo da im obećam da ću im uraditi prvi mladenački ples. Ja sam zaista prišao sa drugarske strane - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ĆE MIKI REAGOVATI KAD SAZNA? Vladimr obgrlio Suzanu oko struka, pa zaigrao prljavi ples! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Miljana Kulić

'