AKTUELNO

Složile se sa Sanjom.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Sanja Stanković ljubomoriše stalno Jovani Tomić Matoroj zbog odnosa sa Lunom Đogani stiglo je pitanje za plavušu. Publika je takođe podsetila Sanju da je blogerka u vezi sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema to veze sa Lunom. Mene nerviraju Jovanini postupci i kako se ona postavila prema njoj. Meni je izgledalo jako ružno. Bilo je buđenje i ide pesma 'Zašto me u obraz ljubiš, neću da ti budem drug', a Jovana stala između nje i Jelene i pokazuje na njih. Ja nisam ljubomorna na Lunu. Meni je Lunina i Markova veza skroz okej. Nemam ništa protiv devojke, meni je samo zasmetalo Jovanino ponašanje tokom te situacije - rekla je Sanja.

PROČITAJTE: OVO NIJE OČEKIVALA! Snežani kolege poslale važnu poruku, pa otkrile šta OČEKUJU OD NJE KAD IZAĐE IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iskreno, ja se toga i ne sećam. Sanja ima pravo, ako je to bilo. Ja bih verovatno isto tako reagovala, ali iskreno kažem ja se toga ne sećam - kratko je izjavila Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako bih reagovala kao Sanja. Ćutim kao zalivena, Sanja ima pravo - rekla je Matora

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Stanković Sanja

'