AKTUELNO

Makar se pomirila sa Sanjom.

Zorana Stefanov za jedno popodne uspela je da se posvađa sa dve najbolje drugarice sa kojima je zajedno i ušla u "Zadrugu", Andrijanom Radonjić i Sarom Reljić. U toku svađe sa Andrijanom došlo je i do varnica između Zorane i Sanje Stanković.

Foto: RTV Pink

Nakon svih rasprava Zorana je plakala, a suze na njenom licu bile su prisutne i dok je bila u sobi za rehabilitaciju, gde je razgovarala sa Mikijem Đuričićem. U taj razgovor umešala se i Sanja Stanković, sa kojom je pevačica uspela da izgladi odnose.

Foto: RTV Pink

To je jedno malo g*vno. Sada će da vidi ko sam ja! Ceo život ja ispravljam neke krive Drine i uvek sam ja najgora. Uvek su ti foliranti najbolji! - pričala je Zorana Mikiju o Andrijani.

Foto: RTV Pink

Zadrugarka je rekla kako planira o Sari i Andrijani da ispiča sve što zna. Miki joj je dao savet da to nije dobra ideja. Pčelar smatra da Zoranu boli što drugarice ne govore šta misle o njoj. Đuričić je preporučio Zorani i da ne napada Andrijanu i Saru, već da ignoriše celu situaciju.

Kada je Sanja Stanković ušla u sobu za rehabilitaciju Zorana je tražila od nje odmah da izađe, međutim plavuša je nije poslušala, već je bila uporna u nameri da razgovara sa njom.

Foto: RTV Pink

Slušaj Sanja, ja znam da sam budala, ološ, da nemam osećanja, da mene ne mogu svi ljudi ovde... Ja znam kakva sam, svesna sam toga. Ja sam teška osoba i zato uvek na*ebem i izgubim i ovoga i onoga. Mene ne bi povredilo, da meni ta osoba ne znači. Ona meni danas kaže na*ebaću ti se majke, ej Andrijana meni to kaže! - rekla je Zorana Sanji.

Foto: RTV Pink

Meni je žao što je ona tebi rekla da si ološ. Ja sam tebi uzvratila i rekla ono što ne mislim. Ja tu nisam bitna, vi ne treba da se svađate. Sve će se rešiti. Ona tebe gotivi više od sestre - pričala je Sanja Zoranu.

Zorana je rekla i kako oseća da nju Andrijana ne voli, da se namerno svađa sa njom i da čeka izvinjenje drugarice.

PROČITAJTE: GUŠILE SE U SUZAMA: Posle ŽESTOKE SVAĐE puklo veliko prijateljstvo Zorane i Andrijane! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'