AKTUELNO

Branislav je sa voditeljima komentarisao najaktuelnija dešvanja u "Zadruzi 2".

Bora Santana i Bane Čolak su u novom izdanju radija Amnezija ugostili Branislava Radonića Brendona, ovonedeljnog vođu. On je sa voditeljima pričao o svim aktuelnostima iz "Zadruge" i otkrio koji zadrguar je po njegovom mišljenju najsebičniji.

David i ja smo dobri drugari ovde. U spoljnom svetu ga ne poznajem, ali u rijalitiju je David najsebičniji - prokomentarisao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da u Beloj kući ima veliki broj rijaliti parova o kojima je takođe Brendon govorio, on je otkrio da su po njegovom sve ljubavi u rijalitiju lažne.

Ja njih i ne gledam. Za mene je svaka veza u rijalitiju fejk. U Beloj kući nema parova gde vlada potpuna hemija - priznao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije Bane i Bora su došli na ideju da sa Brendonom odigraju igricu "Ili ili" gde je Branislav birao koja mu se od dve ponuđene zadrugarke više sviđa. Ono što je veoma interesantno jeste da je u ovoj igri prevagu odnela Maja Marinković kojom je on oduševljen.

Dopada mi se njena energija i što nosi lepršave haljinice - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: LUNA TRUDNA? Đoganijeva se požalila Marku: Kasni mi! Evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Za sam kraj Brendon je uputio pozdrave svojoj devojci, a ona je njemu poslala poruku podrške u radio-emisiji. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

'