AKTUELNO

Rodile se nove simpatije u Zadruzi 2.

Gledaoci najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu imali su priliku da putem društvenih mreža postavljaju pitanja zadrugarima, koje je ove večeri čitao voditelj i novinar Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitanje je postavljeno Rebeki Popović i glasilo je ''Da li će se Miki veriti i u ovoj Zadruzi'' misleću na nju u smislu verenice.

Mi provodimo vreme zajedno, mnogo je zanimljiv, imamo dosta tema - rekla je Rebeka, ali je Nadežda ima potrebu se umeša:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene je malo sramota, što sam bila sa njim i što smo imali nešto. Zamolila bih da pošalju malo vredniji prsten jer je ona vrednija. Za mene je on jedna nebitna osoba, sramota me je što su me povezivali sa njim. Sve je oprošteno. On je nakon izlaska iz Zadruge prevario svoju devojku sa mnom nakon samo pet dana. Ne osećam se kao žrtva mojih osećanja nema. Ako treba ja ću da pevam na svadbi - rekla je Nadežda, pa se oglasio Miki:

Foto: RTV Pink

Ne daj Bože, da prođemo kao Sloba i Kija. Meni se sviđa Rebeka, polu seljanka je i tako to - nakon njegovih reči oglasila se Nadežda.
Meni ćeš da kažeš da sam ja seljanka, ti iz Kupinova, alo - vikala je pevačica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prija mi devojka, neće biti se*sa, ništa ne silimo, pričamo samo. Nema potrebe da se sad potencira na tome - rekao je za kraj Miki.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rebeka Popović

'