AKTUELNO

Kulićeva je otvoreno razgovarala sa Drvetom.

U toku prethodne noći došlo je do žestokog sukoba između Marije Kulić i njenog budućeg zeta Lazara Čolića Zole, a sve zbog Miljane Kulić koja se danima nalazi u nezgodnoj situaciji. Budući da je između dve vatre kada su njena majka i verenik u pitanju, Miljana je ipak odlučila da stane u Zolinu odbranu, zbog čega je Marija bila razočarana i uplakana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u razgovoru sa Drvetom mudrosti ponovo pustila suzu kada je započela temu o njima, a i dalje odgovorno tvrdi da njemu niko ne treba verovati.

Osećala sam se mnogo loše, nisam htela to da pokazujem za stolom. Shvatila sam da ne treba više da se stresiram zbog takvih situacija. Pustiću sve ovo, dok ne shvati da je pogrešila i šta je izgovorila i zbog čega sam ljuta i šta treba da priča, a šta ne. Biću malo po strani što se tiče njih dvoje. Da ne budem ja ta koja napada Zolu. Ja smatram da je kriva i da nije trebala tako da se izjasni. Više ništa ne mislim o njemu, dok ne izađem odavde da vidimo kako i šta, ništa. On je prema njoj okej, ne vređa je, sa njom ima komunikaciju. Videla sam sinoć da je namerno upao meni u reč, samo da bi je branio i smirivao. Bez obzira na to šta on priča, on gleda da izmiri situaciju. Ja njemu ništa ne verujem. Volela bih da bude sve to tako kao što on priča - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je Kulićeva još ispričala pa je bila tužna i setna, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

'