AKTUELNO

Kulićeva joj je na ovaj način postavila ultimatum.

Na samom početku emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom" došlo je do ozbiljne rasprave između Miljane Kulić i njene mame Marije Kulić, a sve zbog njene odluke da svoju ljubav sa Lazarom Čolićem Zolom kruniše brakom pred milionskim auditorijumom i u najgledanijem rijalitiju.

Međutim, u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" poteglo se pitanje o Zolinim namerama prema Miljani, ali i sumnji da on želi da sklopi brak u Zadruzi 2 samo kako bio osigurao boravak. Zbog ovoga je došlo do žestoke rasprave, a jedni drugima sasuli su sve u lice.

Foto: TvPink Printscreen

Niko nije očekivao da će ona pristati na ultimatume. Ako ona misli da je to njena sreća da zapostavi rijaliti, delimično sve, ok. Ona je rekla kad bi morala da bira, ona bi izabrala njega. Ako ona tako misli, ja joj želim svu sreću, ali ne bih volela da dođem u situaciju da mi kaže da sam bila u pravu - rekla je Marija.
Ja sam oguglao na sve što Marija priča. Ja sam rekao Miljani, ako neće da pravi svadbu ovde, mi to možemo i da odložimo - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Svi znaju koliko ja poštujem svoje roditelje. Duša me boli kad se svađamo. On misli da mu u Nišu neće biti lepo, jer nema prijatelje i da ćemo živeti u Banja Luci. To me jedino iznerviralo, nismo tako pričali pre dva meseca - rekla je Miljana.

Zbog ovih reči Marija Kulić je briznula u plač, pa izričito naglasila da se nikada neće odvojiti od svog unuka Željka kojeg je Miljana pre nekoliko meseci donela na svet.

Željko će živeti u Nišu, rekla sam ti da od njega neću da se odvajam! Svi znaju koliko ga ja volim! - rekla je Marija kroz plač.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo su bolesne priče, ne može niko da me ubedi da baba više voli dete od svoje majke! Ja sve to znam, ali mi treba da donesemo odluku! Ali, ja ću ostati u svom gradu i to je to! - rekla je Kulićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'