AKTUELNO

Veče puno iznenađenja!

Predstavnici sedme sile iz studija u Šimanovcima večeras će postaviti zadrugarima goruća pitanja, te će mnoge tajne izaći na videlo. Stanari Bele kuće strahuju od ,,Pitanja novinara", jer se u nedelji iza nas desilo mnogo toga nerazjašnjenog.

Urednik i novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević imao je pitanje za Suzanu Perović. Tokom jučerašnjeg dana Suzana je izjavila da je sudija Snežana Ilić zaljubljena u Mkija Đuričića, što je izazvalo sukob između zadrugarki, pa je pevačica objasnila zbog čega je dobila takav utisak.

Foto: TvPink Printscreen

To je više bila šala, nego što sam ja njoj zamerila. Prosto kad imamo neku lošu komunikaciju, kad krene da me vređa, bez razloga na njen način, onda spomenem Mikija. Rekla sam joj sinoć to što je tražila da čuje. Ja nju nisam prva verbalno napala, vrlo perfidno, krene da me omalovažava, da sam pevaljka, a pre toga mi kuka da joj je hladno, a kad joj dam bade mantil, onda mi vrati. Baš se ružno ponaša prema meni - izjavila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je meni ironično rekla da su ona i Miki imali lepe teme za razgovor u kojima ja nisam mogla da učestvujem, jer sam šuplja. Ona to radi kako bi mene predstavila da ne vredim ništa, da sam pevaljka, da ne treba da prisustvujem tu i sve tako - dodala je Perovićka.

Sudija Snežana ustala je kako bi prokomentarisala navode Suzane, želeći da je demantuje.

Ja sam juče prvi put to čula za stolom. Miki i ja imamo zajedničke teme i vrlo mi je lepo kad pričam sa njim. Meni je Suzana bila omiljena kada sam ja bila vođa, a onda je počela da me izbegava. Sinoć sam rekla Mikiju da je Suzana rekla da sam zaljubljena u njega, a nisam - izjavila je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, šok je nastao kada je Miki Đuričić ustao i priznao da se ljubio sa Zoricom Marković, pa se onda našalio na svoj račun.

Gospođa Snežana i ja smo imali divne razgovore, naše prijateljstvo je prekinuto kada je prekinuto i između Suzane i Snežane, jer sam nekada bio zaljubljen u Perovićku. Snežana je stvarno upoznata sa našom glumačkom elitom i politikom, ona je bila u ljubavi sa jednim od naših najvećih glumaca, mene je sve to zanimalo. Ja ću sada napraviti jednu grubu šalu, nadam se da mi neće zameriti. Mene je Zorica Marković danas poljubila u usta, bez jezika. Nesreća mog života je, ili me vole mala deca ili gospođe u godinama - našalio se Miki.

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZA ŽENSKE OČI! Zadrugari svakodnevno treniraju, a od njihovog izgleda STAĆE VAM DAH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'