AKTUELNO

Veče puno tubulencija u Beloj kući.

Kao i svakog ponedeljka, emisija ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" uzburkaće Belu kuću. Kako je protekla nedelja puna burnih događaja, stanari velelepnog imanja imaće što šta da objasne.

Milan je podigao Marka Miljkovića i upitao ga kome je nakon emisije ,,Pitanja novinara" dao cigarete, te je zadrugar našao u čudu. Naime, poklonio je deset komada cigareta Pavlu Jovanoviću, koji je iste dao Dragani Mitar, a budući da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, voditelj je hteo da čuje zbog čega je to uradio.

Foto: TvPink Printscreen

Davao sam ljudima, ne znam, samo sam ja opstao sa cigaretama u džepu. Pavle je došao kod mene i hteo da mu dam kutiju, ali sam mu dao deset cigareta, jer nisam mogao celu kutiju. Kome je on prosledio, ne znam. Dao sam mu jer smo u korektnim odnosima - naivno je izjavio Miljković.

Dragana je potom ustala i potvrdila Milanovu priču, da je od Pavla dobila 10 komada cigareta koje mu je Miljković poklonio.

Foto: TvPink Printscreen

Pre tri dana je meni Stanija htela da da jednu kutiju cigara, ali sam htela da platim, da me ne bi prozivala sutra. Ja sam tu kutiju vratila, jer nije htela da uzme novac. Pa su tu kutiju posle ukrali. U nedelju smo tražili cigare, pa je Pavle rekao da ima deset komada, ali sam rekla da hoću da uzme novac, tako da ću mu sutra dati novac za to - ispričala je Dragana.
Pavle i te kako gleda šta radi Dragana. Iako nije pušač, on uvek hoće kod sebe da ima bar jednu kutiju da bi imao da joj da. Njoj je bilo mnogo drago kad joj je dao cigarete. Dragana bi i te kako imala komunikaciju sa Pavlom, samo da joj Lepi Mića ne suflira šta i kako treba da bude njihov odnos - izjasnila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pre ću sve vas ovde da sahranim, nego nju! Ja je najbolje poznajem od svih vas - odbrusio je Pavle.

Za kraj rasprave, Miljković je ustao i iskreno izjavio da je znao da su cigarete za Draganu, ne bi joj dao u tolikom broju.

Da sam znao da je za Draganu, ne bih joj dao deset komada, već bi joj možda dao jednu, kako bi preživela - zaključio je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: UHVAĆENA U LAŽI! Dragana tvrdila da ne ogovara Staniju, a onda je Ljuba ustala i RASKRINKALA JE PRED SVIMA! Nastao je HAOS! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'