AKTUELNO

Odlučio da se vrati u sobu za rehabilitaciju.

Miki Đuričić naljutio se prošle noći na Suzanu Perović, jer ga je tokom igre istine nazvala "psihopatom". To ga je povredilo do te mere da je odlučio da se iseli iz sobe za rehabilitaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana je bila iznenađena što se Miki naljutio na nju, međutim nakon što su se zagrlili u dvorištu, odlučili su da otvoreno pričaju o svemu što se dogodilo.

Mi nismo normalni. Rekla si mi da sam psihopata. Posle svega da me nazivaš psihopatom. Ja sam osetljiv na reči - govorio je Miki Suzani.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vratiš ono što si odneo. Ovo nije moje mesto, tamo je tebi mesto. Ponašamo se kao deca. Toliko je nebitno sve. Mene je Ljuba pitala o tebi, Miljani i Mariji. Ja sam rekla da je ta priča završena. Ja više ne verujem sebi, a ne tebi. Ta reč je izgovorena u afetku - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti napravi gest i vrati moje stvari. Dobro, vratiću ja. Pusi me malo - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog razgovora Miki je odlučio da se vrati u sobu za rehabilitaciju ispred koje je dugo o svemu pričao sa Suzanom. Oni su na kraju uspeli da prevaziđu ovu situaciju, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'