AKTUELNO

Odlučio je da...

Nakon pisma koji je Veliki šef poslao zadrugarima za korišćenje kofera, Mina Vrbaški i Jovica Putniković osamili su se na klupama koje se nalaze u dvorištu. Odnosi između njih dvoje su zahladneli sinoć, ali su već danas odlučili da okrenu drugi list.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Mina Vrbaški je svog dečka Igora Terzića prevarila upravo sa ovim zadrugarom, a Terzić je za portal Pink.rs nakon te situacije izjavo da je odlučio da stavi tačku na ljubav sa Vrbaški.

Sa ovim dečkom, htela sam da ga ubijem. To je veći razlog. Opet sam izgubljena - pričala je Mina.

Foto: RTV Pink

Ne razlog ponašanje, nego to što ti ne znaš šta hoćeš. To je samo jedan deo. Izgubljena si. Ja generalno ne volim alkohol, pogotovu žestinu. Ovo mi je ovde sve novo i baš mi je prijalo. Kada su mi pričali, ja sam rekao da sam g*vno najveće ako se pomirim. To sam rekao uveče, a već sam ujutru bio u drugom fazonu i ujutru te ništa nisam ni pitao, samo sam te uhvatio za ruku. Rekao sam: "Nema veze, nastaviću, vredi probati" - rekao je Jovica.

U jednom trenutku Mina je snažno zagrlila Jovicu, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Jovica Putniković

#Mina Vrbaški

'