AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakve provokacije.

Sedma sila stigla je spremna u studio kako bi svim zadrugarima postavljala pitanja, a takmičari su bili spremni da otvoreno sarađuju sa novinarima i daju svoj odgovore.

U emisiji ,,Pitanja novinara" među prvima su ustale Stanija Dobrojević i Ana Korać koje ni u spoljnom svetu nisu u dobrim odnosima. Naime, jedan od novinara ih je u pitao šta to znaju jedna o drugoj, a one su zaintrigirale sve svojim odgovorima.

Foto: TvPink Printscreen

Ona brani svoj stav da želi da ostane dosledna svojoj prijateljici, ja sam nepostojeća ovde, vazduh. Ja imam neko svoje mišljenje koje nisam iznela do kraja. Ukoliko mi se zameri i ako mene neko dira takođe umem da kažem, ako ne dođe do toga, ja ću da kuliram i to je to - rekla je Stanija.
I ja o njoj isto tako znam, ali ne komentarišem i ne zanima me. Ne bavim se time, ne zanima me devojka - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je privukla pažnju svime što je ispričala o Davidu Dragojeviću, a po Beloj kući se pričalo i o tome kako među njima izbijaju varnice. Ona je bez razmišljanja otkrila šta se krije iza svega toga.

David je ovde ušao sa devojkom, sad ima novu devojku. Ja sam slobodna devojka, svaki zauzet dečko ne bi postojao za mene, samo kao ortak. Sa druge strane, ja sam još uvek verna nekome i ne gledam nijednog muškarca tim očima. Imam lepu komunikaciju ko je dobar prema meni, ali sve se svodi samo na priču, druženje. Nikad nisam bila tip koja bi gledala tuđeg muškarca, protivnik sam toga - počela je Stanija.

Iako je bila u žestokom sukobu sa Lunom Đogani, Dobrojevićeva je po povratku u Zadrugu ispričala i da je promenila mišljenje, pa spomenula Slobu Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

U spoljnom svetu gledala sam kada je Sloba nastupao, gledala sam nervni slom koji je doživela. Bilo mi je žao, rekla sam da je nikad više neću dirati. Nisam promenila mišljenje, išlo mi je na živce što je tako razmažena i piskava, iritiralo me. Ali dobro, ona je klinka. To što se njoj dogodilo ne može da se opere, može samo da se opere. Ja joj želim da ostvari svaki cilj, ona sa Markom može da pokaže da može da ima vezu sa nekim, a ne da otima tuđe - rekla je Stanija.

Đoganijeva je pomno slušala šta je Stanija pričala o njoj, pa je i ona odučila da da svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Nemamo neku komunikaciju, nismo se ni družile. Nemam neko mišljenje da bih pričala o njoj, nisam ni ljubomorna, mogu da pohvalim njen izgled. Ja nisam sujetna, volim da delim komplimente lepim ženama. Što se tiče nje, mene do sada nije direktno provocirala, pre neki dan možda jeste, ali se nisam upecala. Nisam u fazonu da se svađam. Ona je namazana, ali to je dobro, jer bolje prođeš u životu. Mislim da vrlo dobro zna šta radi i sve u svemu je okej - rekla je Luna.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'