AKTUELNO

Nenad je izneo nove informacije iz njenog privatnog života.

Četvrtkom učesnici rijalitija ''Zadruga 2'' gledaju na malim ekranima u Beloj kući snimke najzanimljivijih situacija koje su obeležile proteklih sedam dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeći snimak se takođe ticao Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša u kome se reper pravdao Zerini Hećo da se zaigrao u rijalitiju sa Draganom i da nije očekivao da će se sve oteti kontroli. U toku komentarisanja onoga što su videli isplivalo je pregršt novih informacija koje su frapirale njihove cimere.

On mi je na žurki rekao da bi se zaluđivao sa mnom, ali ne može. Tad je sve krenulo. Spominje neku priču i istinu. Pitao me je da li hoću da se vidimo napolju. Čovek sada, otkad mu je bila žena, se ne druži ni sa devojkama ostalim ovde. Isti ovaj lik je otišao da gleda u kojim delovima imanja nema kamera. Ne znam što se umešao u moju priču, setio se mene zbog Pavla - rekla je drsko Dragana, a Ša je odmah ustao da kaže šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja stojim iza svega što sam pisao. Hoćeš da kažeš da nisi pričala da nisi imala s*ks? Ona je pisala o odnosima. Čak si mi i rekla da je pre rijalitija trebalo da se razvedeš od Siniše i da ti je dopušteno da radiš ovde svašta. Pričamo, pričamo i vidim da se tu nešto dešava. Ja nijedne sekunde nisam pričao da mi se ti sviđaš. Ne zanima me više ništa. Bogu hvala nije otišlo predaleko. Pametna si devojka i neću sad da te kanalim. Rekla mi je da je dobila savet od Miće. On joj je rekao kako smo mi najjača priča trenutno. Nije mi jasno što se sad pravi da sam ja krivac. Nisam samo ja pisao ono. Jesam. Kriv sam, ali ne samo ja - rekao je Nenad glasno.

U snimku je bila prikazana i Zerina Hećo, pa je i ona imala stav o svemu. Ona je rekla da Dragana ipak krije neke sitne, ali bitne detalje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svaki put mu pričam da priča istinu, da kaže da se zaj*bao. Prva sam rekla da je ona rekla istinu. Ne stajem ni na koju stranu. Rekla sam šta treba da radi. On živi u skladnom braku, ne znam šta mu je trebalo ovo. Mislim da Dragana nije rekla sve ovde. Mislim da nešto krije. Besmisleno je da lažu nas, a i sebe - iznela je svoje mišljenje Zerina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'