AKTUELNO

Pričao joj sve iz privatnog života!

Danas su zadrugari pričali o prijateljima koje su stekli u "Zadruzi", dok je Lepi Mića govorio kako je primetio da se odlično slaže sa Saškom Karan, koju nikada nije imao prilike bolje da upozna pre ulaska u rijaliti program, a da je u Beloj kući shvatio da njih dvoje imaju puno zajedničkih tema za razgovor.

Foto: RTV Pink

O ženskom prijatelju koga je stekao u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" govorio je i Marko Janjušević Janjuš. Košarkašu je najviše za srce prirasla Ana Korać, sa kojom je toliko blizak bio da su mnogi mislili da su i više od prijatelja. Pre izlaganja o Ivanjičanki, Janjuš je govorio i o svoj prijateljima iz privatnog života.

Foto: TvPink Printscreen

Sada imam četiri, pet drugova koji su mi baš dobri. Najbolji drug mi je poginuo pre nekoliko godina. Takođe, jedan odbojkaš mi je prijatelj bio. Sa njim sam se posvađao zbog takve gluposti da i dalje ne pričamo. Posvađali smo se oko toga kada smo pričali ko će kome biti kum - rekao je Janjuš i dodao:

Foto: RTV Pink

Što se tiče Zadruge, ja sam već rekao sto puta da se sa Anom najviše družim ovde. Ja sam joj pričao sve iz privatnog života i sve. Tako da ću reći Ana i neću navesti nikoga drugog - iskren je bio Janjuš.

Podsetimo, na poslednjoj žurki Ana se naljutila na Janjuša koji ju je pod dejstvom alkohola opsovao. Više o tome pročitajte OVDE.

Nešto kasnije, u toku svog izlaganja Ana Korać navela je da joj je najbolji prijatelj Janjuš, iako njihov odnos više nije toliko prisan kao što je to bilo ranije. Kako je izgledalo Janjuševo i Anino izlaganje, kao i ceo sastanak, možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Marko Janjušević

'