AKTUELNO

Imali samo reči hvale za pobednicu prve sezone "Zadruge".

Ana Korać i David Dragojević tokom večeri komentarisali su pobednicu prve sezone "Zadruge" pevačicu Kristinu Kockar. Koraćeva je ostvarila odličnu komunikaciju sa Kijom za koju je imala samo reči hvale za vreme razgovora sa svojim dečkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je počelo kada je David zapevao pesmu Kijinog bivšeg supruga Slobe Radanovića "Kocka" za koju je Dragojević rekao da mu se sviđa, a onda je pohvalio i sve Kristinine numere.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ona gura sada sama? Pa i treba da gazi! Ona je jedina od svih rijaliti učesnica koja je napravila tako nešto, tu slavu što je ovde stekla i na pravi način unovčila. Stan, kola... I treba tako. Nije to lako. Treba se boriti sa tim. Svaka čast, ja volim kada neko uspe tako. Zamisli sve to ostaviš, baš treba imati onu stvar - govorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sve preživela. Zato što je inteligentna. Zatvore ti se jedna vrata, otvori se sto drugih. Mi smo svi bili šokirani kada je ona ušla. Ulazi i počinje pesma 'Stjuardesa', pojavljuje se ona i niko ne zna ko je ona. Sloba kaže: "To je moja žena" i mi svi počeli da vrištimo. Ona je njega gurala. Mi smo mislili da taj brak nije ništa, on (Sloba) je to tako predstavio - govorila je Ana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Kristina Kockar

'