AKTUELNO

Imali su samo reči hvale za Subotićevu.

Lazar Jeremić i Zorica Marković osamili su se tokom popodneva kako bi komentarisali odnose Ane Korać, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Njih dvoje sve vreme govorili su kako ne mogu da shvate ponašanje Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom razgovora dotakli su se Aleksandre Subotić i tada rekli ona ne mrži Davida, kao i ima veće argumente koje iznosi za crnim stolom, nego što je to slučaj kod Ane i Dragojevića.

Ona lepo kada ustane, ona objasni u detalje šta se desilo - rekla je Zorica.
Ona i te kako ume. Ona objasni. Ona u jednom rečenici ispadne kraljica. Spušta ih. Ima argumente - govorio je Lazar o Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo između Ane i Davida je strast, koja će proći brzo. David je povredio Aleksandru. Ubio je. On je nju emotivno upucao. On neće nikada da pođe od sebe. Ona je razočarana u njega. On je njoj bio sve na svetu - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

On očigledno ne može da shvati šta je uradio i koliko je veliko s*anje napravio. Sandra, koliko god da k*nja, smatram da ona stvarno ne misli loše i da nije zlonamerna, već jednostavno tako ispadne u svađama. Ne mrzi ona njega - nastavio je Jeremić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'