AKTUELNO

Danima im ćutao.

Nakon što ga je Miljana Kulić provocirala Miki Đuričić ušao je u žestoku svađu sa ovom ukućankom, a onda i sa njenom majkom Marijom Kulić. O svemu što se dogodilo, Đuričić je razgovarao sa svojim cimerima ispred sobe za rehabilitaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki je u danima iza nas pokušavao da ne ulazi u svađe sa Miljanom i Marijom, a u razgovoru sa Suzanom Perović i Zoricom Marković istakao je kako više ne želi da trpi ove zadrugarke.

Zlo ima u očima! Ne dam da takvi pi*aju po meni. Neće ni Miljana, ni njena mama. Ona to radi da bi mene isprovocirala. Sinoć mi govori da sam govedo, ja ćutim. Nijednu njenu svađu i klip nisam komentarisao. Pi*ka ti materina. Kad god joj je bilo loše, bili smo uz nju. Prva je počela, ova (Marija) došla nešto da vrišti - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pobegla u Rajski vrt. Smrzla sam se kao g*vno! Jedini razlog je taj što se ti bolje kotiraš nego ona. Njih to zanima, ja znam da tebe to ne zanima - izjavila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

S*re mi se više od Miljane i njene mame! Zlo! Ovde ima prostih ljudi, ali ona je zlo! Ja njih više neću da trpim. One mogu svima da j*bu mamu, a njima ništa ne možeš da kažeš - nastavio je Miki.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'