AKTUELNO

On sve vreme ćutao!

Zorana Stefanov i Marija Ana Smiljanić, posvađale su se nakon proslave rođendana Mine Vrbaški, zbog Filipa Đukića koji je imao kratku romansu u rijaliti programu "Zadruga" sa pevačicom, a zatim je u Belu kuću stigla i Đukićeva bivša.

Foto: RTV Pink

Šta se tačno desilo u ovoj raspravi, za vreme "Igre istine", zanimalo je Kristinu Kockar zbog čega je ovo pitanje postavila Mariji Ani Smiljanić, a nekoliko minuta kasnije svoj stav iznela je i Zorana Stefanov.

Foto: RTV Pink

Očigledno je dotična bila zaljubljena u Filipa, logično je čim se ljubi sa njim povremeno! Na počeku kada je Filip meni pokazao ljubav, nije smela ništa da mi kaže. Sada se oslobodila, jer smo se Filip i ja svađali. Ona to u sebi trpi već duže vreme. Sinoć je pokazala svoju mržnju, kada je skočila! Toliku mržnju sam joj videla u očima. Mržnju, bes, kao da je jedva čekala da skoči - izjavila je Marija Ana Smiljanić.

Foto: RTV Pink

Mene ceo dan jede blam što sam sebi dozvolila da uđem u takvu vrstu rasprave sa bilo kim. To nije moj nivo. Krivo mi je što sam izgovorila takve reči, pogotovu jednoj devojci. Bilo šta da sam uradila, ovo mi je najveći blam. Ja mislim da je moja majka toliko ne ponosna na mene. Krivo mi je što sam rekla da je k*rva! Neću se izvinjavati! - govorila je Zorana Stefanov.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, čak i Kristinu Kockar, koja je postavila ovo pitanje, prate priče da je imala ljubavnu aferu sa Filipom Đukićem. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: ZADRUGARI SPREČILI VEĆI OKRŠAJ: Marija Ana NAPALA Zoranu zbog poljupca sa Filipom! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Marija Smiljanić

#Filip Đukić

#Zorana Stefanov

'