AKTUELNO

Dvojica zadrugara ponovo su zaratili zbog kontroverzne zadrugarke.

U Belo kući nastao je opšti haos onog trenutka kada se sva pažnja  preusmerila na Draganu Mitar i Nenada Aleksića Ša, za koje kruže glasine između njih postoji nešto više od prijateljstva i da jedno drugom izjavljuju ljubav.

Međutim, Dragana više nije mogla da ćuti, pa je, nakon današnjeg priznanja da joj je izjavio ljubav, do detalja ispričala na koje načine je pokušavao da joj se prikloni. Bivši ljubavnik Pavle Jovanović pomno je slušao o čemu su njih dvoje raspravljali, pa je sa Ša sa njim ušao u žestok sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedna pi*ka! Šta je tebi problem što se devojka zaljubila?! Je l' ti lepo kad se grlimo u krevetu? - pitao je Ša Pavla.
Ti ovde iznosiš laži o meni i pričaš gluposti! Da, mnogo sam ljubomoran! Udari me, slobodno! - provocirao ga je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

On je jedna hostesa noćnih klubova, cepa karte! Imaš njušku odvratnu, nakaradnu - vređao je Nenad, kojeg je Pavle uporno provocirao da ga udari.

Budući da je u Beloj kući vladala ogromna tenzija, te da je malo falilo da dođe do tuče Pavla i Ša, pripadnici obezbeđenja su sve vreme bili u pripravnosti, a čitav prizor izrevoltirao je Nenadovu drugaricu Jovanu Tomić Matoru, koja je odmah zauzela stranu svog prijatelja i napala Jovanovića.

Ja sam g*vno što sam ga slušala, a ti što pričaš sa ovom ku*vetinom, a evo šta ti se desilo! Ku*va, ku*va, ku*va! - ubacila se Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ti muvaš devojku preko mene! Potonuo si - nastavio je Pavle da provocira Ša, koji mu nije ostao dužan, te je uzvratio provokacije i uvrede.
Smeta ti što sam Ša i što imam sve, za razliku od tebe! S*so jedna, došao si da glumiš šmekera, došao si da glumiš ovde, a molio si da uđeš! - urlao je on.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Nenad Aleksić Ša

#Pavle Jovanović

'