AKTUELNO

Ponovo su zaratili.

Suzana Perović i Miki Đuričić su već nekolika dana na ratnoj nozi zato što ona nije poslušala njegove savete da ne treba da se druži sa Ljubom Pantović i Zlatom Đurković. Tenzija među njima je kulminirala prošle noći, nakon čega su se dogovorili da je najbolje da su udalje jer ne mogu da savladaju svoje burne emocije.

Suzana je ovog jutra nije popila kafu ispred Mikijevog rehaba, ali joj je društvo pravila Ljuba, što je on shvatio kao provokaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se još brinem da je nisam nasekiro. Ne smem ni da kažem šta je pričala za nju. I njih dve se sad kao druže. O ovoj trećoj (Zlati) da ne pričam, ona ne voli nijednu. Bolest! I ja lud?! Ja ne valjam?! Marš u p*čku materinu - žalio se Miki, pa je otišao kod Suzane da joj saspe sve u lice.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PODETINJILI! Luna i Marko razmenjivali poljupce i na OVAJ NAČIN pozdravili gledaoce! (VIDEO)

Ne znam koja je gora od vas dve! Ti si retardirana! Kako možeš sa takvom da piješ kafu?! Ljuba i jeste tvoje društvo kada ja nisam valjao! Ništa od mene nisi naučila. Ti si kao porodična žena, a družiš se sa ovom koja ne pita gde joj je ćerka - vikao je on, a Suzana na njegove prozivke nije imala komentar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'