AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti.

U Beloj kući nastao je totalni haos kada su Nenad Aleksić Ša i Pavle Jovanović ušli u sukob, a sve zbog priznanja da Pavle poseduje fotografije sa zadrugarkom Majom Marinković što dalje aplicira da su njih dvoje zapravo imali nešto više od prijateljstva.

Budući da je Ša ispričao i šta mu je Jovanović na jednom prestoničkom splavu rekao povodom njihovog odnosa, kao i prisnosti, on je negirao na sve načine.

Nemam ništa protiv, ako treba i na poligraf ću da odem. Ja ću opet stajati iza svojih reči, znam šta sam video! Zdrav mi je razum. Znam šta sam video i šta mi je rekao, žao mi je što sam Maju uveo u tu priču - rekao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam iznela to, zato što je ovaj dečko rekao da je meni potrebna pomoć. Videli smo u klipovima šta radi, on je dno dna - prokomentarisala je Dragana.

Iako je u jednom intervjuu Nenadova supruga Ivana Aleksić potvrdila sve što je on izneo u javnost, Maja je dala sve da se opravda, ali je takođe demantovala ove glasine.

Foto: TvPink Printscreen

Što se mene tiče, ja nemam problem. Nemam šta da krijem, svako ima pravo da iznese šta god hoće. Ako postoje te fotografije, dajte da pokažemo, neka to izađe u javnost. Ja se sa Pavlom nikad dopisivala nisam, nismo ni bili zajedno, a nema ni moj broj. On i ja imamo zajedničku drugaricu Sandru. Ako postoji neki dokaz, dajte da vidimo. Ja sam bila na splavu. Ja sam bila spremna na ovakve stvari - rekla je Maja.
Prvo sam te pitao da li si imala se*s sa njim, ti si rekla da nisi. A, drugi put te pitam, ti mi kažeš da ste se videli na splavu! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam obrazložila šta imam da kažem povodom toga! Nismo se dobro razumeli! - pravdala se Maja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Maja Marinković

#Nenad Aleksić Ša

#Pavle Jovanović

'