AKTUELNO

Nije štedela ni Minu.

U toku večerašnje "Igre istine" došlo je do žestokog sukoba između Jelene Krunić i Marka Markovića. Sve je počelo pitanjem Dorotee Jovanović koja je želela da zna kakvo mišljenje Jelena ima o Markoviću.

Jelena, koje je tvoje iskreno mišljenje o Marku Markoviću, šta misliš o njegovom psihičkom sklopu, šta misliš o njemu kao muškarcu, kao drugu, kao rijaliti igraču - pitala je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Ispričala sam dobar deo priče. Svi su ovde rijaliti igrači i takmičari, to je isto, jer se svi takmiče. Drugo, mislim da je ovaj dečko pao sa Marsa, jer je bio, kao što je Ana rekla, fan rijalitija i svih nas. To mi je Ana rekla kada je raskidala sa njim. Mislim da ne može da zaživi u rijalitiju, tako da mora da se veže za neku ženu - rekla je Jelena.

Krunićka se na ovome nije zaustavila, već je počela da vređa i njegovu devojku Minu Vrbaški, koja u tom trenutku nije bila u dnevnoj sobi.

Svaka čast onome ko bi mogao da bude sa onom prostitutkom. A ti bi i sa njom bio samo da ostaneš u rijalitiju - vikala je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja poštujem tu prostitutku, u čemu je problem - rekao je Marko.
Videćemo kako će majka i brat da ti prime tu prostitutku - urlala je Krunićka.
Je l' sam ja rekao da ću da je ženim - pitao je maneken.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miljana i Zola ČVRSTO REŠILI DA ŽIVE ZAJEDNO: Marija ih upitala gde će živeti, Čolić priznao da će se 'UDATI' za Kulićevu! (VIDEO)

Pa naravno da ćeš da je šutneš kad izađeš iz rijalitija. Bravo kralju - zaključila je Jelena.

Ona je Markovića nazvala "dvocevkom", što ga je posebno isprovociralo, te je otkrio nešto o čemu do sada nije pričao.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ovu dvocevku pokušala dva puta da poljubiš i nemaš pravo glasa, sedi dole, psihiću! Što si mi slomila šolju ako te ne boli istina? Istina boli svakoga - naveo je Marko.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'