AKTUELNO

Đoganijeva želi da i Miljković bude podrška njenom bratu.

Zbog "Zadrugovizije 2" koja je održana prošle nedelje, redovne aktivnosti u Beloj kući su pomerene, pa je Gordana Džehverović danas posetila luksuzno imanje u Šimanovcima. Ona je, kao i do sada, bila šokirana lošom higijenom kuće, ali se obradovala što ponovo vidi zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

Goca je obišla sve ukućane i proćaskala sa njima, a najviše se zadržala kod parova. Nakon što je razgovarala sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem, ona je pričala sa Miljanom Kulić koja joj je otkrila da svadbu sa Lazarom Čolićem Zolom planira za praznik Cveti.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je nakon obilaska imanja sa ovonedeljnim vođom Adamom Đoganijem, održala sastanak na kome su zadrugari raspodelili poslove za ovu nedelju. Kao i uvek, najviše je bilo onih koji su odbili da rade, a svi su izbegavali da se late čišćenja toaleta.

Ja ću da čistim ove nedelje toalet samo da bih ispoštovala Adama zato što mi je brat. Zanima me šta će Marko da radi - našalila se Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: UZDASI ODZVANJALI IMANJEM! Luna i Marko se u sitne sate PREPUSTILI STRASTIMA, a onda im Suzana uletela u kupatilo i napravila pometnju! (FOTO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'